Acties Team Pierik "Niehoes"

Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen, organiseren wij samen diverse acties.  Hieronder en op onze Facebook pagina tref je onze agenda aan. 

Stappen en happen

Op zondag 18 maart a.s. organiseren wij een wandeltocht in de prachtige omgeving van Bentelo en Wiene  in de vorm van de formule “Stappen en Happen”.

Dit  wil  zeggen dat u tijdens het wandelen  onderweg op verschillende locaties een drankje/hapje/versterkertje wordt aangeboden.

Het startgeld voor deze tocht bedraagt € 12,50 voor de lange route (14,5 km) en € 7,50 voor de korte route (6 km),  maar alle extra’s zijn natuurlijk van harte welkom. Want ons doel is tenslotte om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

De start is tussen 09.00 en 11.00 uur bij de fam. Baak aan de Eschweg 10  in Bentelo.

Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen.                                              Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met                                Els Baak op 06-231912213

Wij steunen KWF Kankerbestrijding. Steunt u ons ?

Bekijken
Aanmelden

Sponsorloop

We organiseren op koninsdag 's ochtends een sponsorloop in Hengevelde voor de basisschool kinderen uit Hengevelde en Markvelde.

verder info volgt

Slipjesjacht Ruurlo

Op 24 maart a.s. wordt er in Ruurlo een slipjesjacht georganiseerd. Deze slipjesjacht is een parodie op de slipjacht, de jacht zoals deze hier in de regio bekend is met paarden en honden die een uitgezet spoor volgen. Het is de bedoeling dat de deelnemers aan de slipjesjacht op 24 maart hun stalen ros zullen bestijgen en het uitgezette slipjesspoor zullen volgen. Uiteraard zal onderweg een borrel geschonken worden. De jacht leidt uiteindelijk naar het Slipjesbal, alwaar plaatselijke artiesten in de feesttent klaar zullen staan om het feest muzikaal op te luisteren. Die avond wordt ook een ludieke veiling gehouden waar onder andere slipjes van bekende Nederlanders en een bereid speenvarken worden geveild. 

Dit is een besloten activiteit, er zijn geen kaarten beschikbaar

Actie Marleen Rupert Haarmode

!!ACTIE!! En wat voor één... In samenwerking met keune haircosmetics heeft Marleen een geweldige leuke actie in de salon! Koop een shampoo voor €13,95 en steun daarbij team “Familie Pierik-Niehoes” met hun strijd tegen kanker tijdens de Alpe d’HuZes. De VOLLEDIGE opbrengst gaat naar het KWF! Vecht jij mee?!?! (Geldig op alle soorten, dus ook op de populaire silver reflex shampoo voor een stralend blonde as tint) Samen maak je het verschil! 

Marleen Rupert Haarmode

Diepenheimsestraat 57

Hengevelde
Tel: 0547-851427/06-51589012
info@marleenrupert.nl
  
Ga naar website

ONE family ONE goal ONE day

Op zaterdag 14 April organiseren we een geweldig  evenement met veel activiteiten. Houd dus deze datum vrij zodat je niets hoeft te missen.

Familie Pirik-Niehoes Alp D-HuZes 7 juni 2018

7 juni 2018 AD6

Op 7 juni 2018 is het zover. Dan gaan we met z'n allen de strijd aan.
Volg ons op Facebook.

LINK WEBSITE AD6
Team Pierik Niehoes Kerstbordenactie

KWF Kerstborden actie

Nouuuu ik kan jullie vertellen dat behalve kerstkransjes en oliebollen ook een eitje heeeeerlijk smaakt van zo'n gezellig bordje!

Natuurlijk zijn alle kleine beetjes welkom. Toch merk ik dat mensen het fijn vinden een gemiddeld bedrag te weten, ook ivm onwetendheid van inkoop van materiaal , afbakken en afwerking. Dus...Normaal verkoop ik mijn borden voor €10,-.

Ook zo'n bordje bestellen? Stuur dan een mail naar ad6.teampierik@gmail.com

Ik schilder er als een lopende band op los.
Zodra jij geld hebt overgemaakt naar
NL44 RABO 0309 6227 78, met omschrijving van de actie, zorg ik dat je deze binnenkort kunt ophalen.
Tijd & plaats  worden later bekend gemaakt

#knallenvoorhetkwf 

LINK naar FB event

Alpe d'HuPiet

Begin december zijn we met een aantal familie-pieten op pad geweest. 

De combinatie van gastvrijheid, gezelligheid, dankbaarheid & teambuilding resulteerde in een paar fantastische dagen met een overweldigende opbrengst. Klik hier om de compilatie te bekijken.

WVV-Bentelo 10 december Kip voor Alp DHuZes

Kip voor Alpe d' HuZes

DOOR SNEEUWVAL HELAAS AFGELAST!!!
Verkoop van verse kip uit de Sunbro stallen rond de streekderby WVV-Bentelo op 10 december. Aanvang wedstrijd 14:00 uur. Locatie Rupert's Erve Hengevelde

LINK naar FB event