Acties Team Pierik "Niehoes"

Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen, organiseren wij samen diverse acties.  Hieronder en op onze Facebook pagina tref je onze agenda aan. 

Sponsorloop

De familie Pierik Niehoes laadt zich nog éénmaal op voor de laatste gezamenlijke actie in het kader van “Alpe d’Huzes”; zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker.
De kinderen van de basisschool in Hengevelde en Markvelde zijn vlak voor Pasen op ludieke wijze uitgenodigd door Esther en Marlies van Team Pierik Niehoes, om op Koningsdag `s ochtends deel te nemen aan een sponsorloop op Sportpark Ruperts Erve. De sponsorloop is gepland in de ochtend in goed overleg met Brian Kuipers van de Kolenbrander, zodat we met elkaar een gehele Koningsdag vol activiteiten kunnen bieden.
Naast dat we die ochtend rondjes gaan rennen voor het goede doel, worden er ook activiteiten aangeboden ter ontspanning. Hieronder het programma:


Programma:
09.45 uur  iedereen wordt verzocht aanwezig te zijn op het voetbalveld
10.00 uur vlag hijsen en zingen voor de koning (want hij is jarig en dat zal ie weten ook)
10.15 uur ochtendgym o.l.v. Helga Commaraam
10.30 uur start sponsorloop onderbouw (groep 1 t/m4) max. 20 minuten rondjes rennen op helft van het voetbalveld
11.00 uur voor de onderbouw is er gratis ranja met iets lekkers. Er kan op het springkussen worden gespeeld, er wordt geschminkt en er kan worden geknutseld

Familie Pirik-Niehoes Alp D-HuZes 7 juni 2018

7 juni 2018 AD6

Op 7 juni 2018 is het zover. Dan gaan we met z'n allen de strijd aan.
Volg ons op Facebook.

LINK WEBSITE AD6

Stappen en happen

Op zondag 18 maart a.s. organiseren wij een wandeltocht in de prachtige omgeving van Bentelo en Wiene  in de vorm van de formule “Stappen en Happen”.

Dit  wil  zeggen dat u tijdens het wandelen  onderweg op verschillende locaties een drankje/hapje/versterkertje wordt aangeboden.

Het startgeld voor deze tocht bedraagt € 12,50 voor de lange route (14,5 km) en € 7,50 voor de korte route (6 km),  maar alle extra’s zijn natuurlijk van harte welkom. Want ons doel is tenslotte om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

De start voor de lange route is tussen 9.00u en 11.00u 
De start voor de korte route is tussen 10.30u en 12.00u 

De routes starten beide bij de fam. Baak aan de Eschweg 10 in Bentelo.

Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen.                                              Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met                                Els Baak op 06-231912213

Wij steunen KWF Kankerbestrijding. Steunt u ons ?

Bekijken
Aanmelden

De grote Hengevelde - Bentelo kwis

DE GROTE HENGEVELDE BENTELO KWIS

Welk team is het slimste?????

Speel mee met de leukste kwis van het jaar

Het team PIERIK-NIEHOES organiseert t.b.v de actie ONE family ONE goal Alpe d’Huzes met als motto “Opgeven is geen optie” de grote Hengevelde Bentelo kwis op vrijdag 6 april a.s.

De kwis gaat als volgt:

Het spel:

De organisatie stelt een kwisboek samen met zo’n 100 vragen en opdrachten op allerlei gebieden. Je kunt niet zo gek bedenken: thema’s als sport, wetenschap, cultuur, beroemdheden, muziek etc. komen aan de orde . Vanzelfsprekend maken Hengeveldse en Bentelose  onderwerpen ruimschoots onderdeel uit van de vragen.

Er mag gebruik gemaakt worden van alle vormen van ondersteuning: (social) media, naslagwerken, computer, oom, tante, opa en oma…..

 

De teams:

Aan de kwis doe je mee met een team. De samenstelling bepaal je helemaal zelf: met buren, vrienden of vriendinnen, collega’s, sportvrienden, familie etc….. Gelet op de diversiteit van de vragen lijkt een gemixt team van jong en oud een ideale samenstelling.

Houdt er rekening mee dat het zo maar zou kunnen zijn dat je op de kwis-avond het dorp                      ( Hengevelde of Bentelo) in moet om het juiste antwoord op de vraag te vinden…of om een opdracht uit te voeren.

Ieder team wijst één teamcaptain aan die het team vertegenwoordigd. Het aantal teamleden bepaal je zelf maar een team bestaand uit ongeveer 10 personen zou niet onverstandig zijn.

Inschrijfgeld is  € 25,00 per team.

Opgave voor 3 april a.s. bij René Dijkstra (rene.dijkstra@planet.nl) of bij Sjoerd Pierik (sjoerdpierik@hotmail.com)

 

De datum:

Op vrijdag 6 april worden de teamcaptains, voor Bentelo bij Café Spoolder en voor Hengevelde bij café ‘t Kooltje, om 18.45 uur verwacht. Hij of zij krijgt dan uitleg over het kwisboek.

Om exact 19.00 uur wordt dan het kwisboek overhandigd aan de teamcaptain en dan kan men aan de slag.

De kwis wordt vervolgens in een door jezelf bepaalde locatie, veelal huiselijke kring, gespeeld.

Het ingevulde kwisboek kan tot uiterlijk 23.30 uur worden ingeleverd bij Spoolder of bij ’t Kooltje.

Wij wensen iedereen een gezellige en sportieve avond!

 

De uitslag:

Wij als organisatie hopen jullie te mogen verwelkomen op de feestelijke bekendmaking van het winnende team op zaterdag 14 april, 21.00 uur  in de grote tent op het Höfteplein in Hengevelde.

Actie Marleen Rupert Haarmode

!!ACTIE!! En wat voor één... In samenwerking met keune haircosmetics heeft Marleen een geweldige leuke actie in de salon! Koop een shampoo voor €13,95 en steun daarbij team “Familie Pierik-Niehoes” met hun strijd tegen kanker tijdens de Alpe d’HuZes. De VOLLEDIGE opbrengst gaat naar het KWF! Vecht jij mee?!?! (Geldig op alle soorten, dus ook op de populaire silver reflex shampoo voor een stralend blonde as tint) Samen maak je het verschil! 

Marleen Rupert Haarmode

Diepenheimsestraat 57

Hengevelde
Tel: 0547-851427/06-51589012
info@marleenrupert.nl
  
Ga naar website

Slipjesjacht Ruurlo

Op 24 maart a.s. wordt er in Ruurlo een slipjesjacht georganiseerd. Deze slipjesjacht is een parodie op de slipjacht, de jacht zoals deze hier in de regio bekend is met paarden en honden die een uitgezet spoor volgen. Het is de bedoeling dat de deelnemers aan de slipjesjacht op 24 maart hun stalen ros zullen bestijgen en het uitgezette slipjesspoor zullen volgen. Uiteraard zal onderweg een borrel geschonken worden. De jacht leidt uiteindelijk naar het Slipjesbal, alwaar plaatselijke artiesten in de feesttent klaar zullen staan om het feest muzikaal op te luisteren. Die avond wordt ook een ludieke veiling gehouden waar onder andere slipjes van bekende Nederlanders en een bereid speenvarken worden geveild. 

Dit is een besloten activiteit, er zijn geen kaarten beschikbaar

Team Pierik Niehoes Kerstbordenactie

KWF Kerstborden actie

Nouuuu ik kan jullie vertellen dat behalve kerstkransjes en oliebollen ook een eitje heeeeerlijk smaakt van zo'n gezellig bordje!

Natuurlijk zijn alle kleine beetjes welkom. Toch merk ik dat mensen het fijn vinden een gemiddeld bedrag te weten, ook ivm onwetendheid van inkoop van materiaal , afbakken en afwerking. Dus...Normaal verkoop ik mijn borden voor €10,-.

Ook zo'n bordje bestellen? Stuur dan een mail naar ad6.teampierik@gmail.com

Ik schilder er als een lopende band op los.
Zodra jij geld hebt overgemaakt naar
NL44 RABO 0309 6227 78, met omschrijving van de actie, zorg ik dat je deze binnenkort kunt ophalen.
Tijd & plaats  worden later bekend gemaakt

#knallenvoorhetkwf 

LINK naar FB event

Alpe d'HuPiet

Begin december zijn we met een aantal familie-pieten op pad geweest. 

De combinatie van gastvrijheid, gezelligheid, dankbaarheid & teambuilding resulteerde in een paar fantastische dagen met een overweldigende opbrengst. Klik hier om de compilatie te bekijken.

WVV-Bentelo 10 december Kip voor Alp DHuZes

Kip voor Alpe d' HuZes

DOOR SNEEUWVAL HELAAS AFGELAST!!!
Verkoop van verse kip uit de Sunbro stallen rond de streekderby WVV-Bentelo op 10 december. Aanvang wedstrijd 14:00 uur. Locatie Rupert's Erve Hengevelde

LINK naar FB event

ONE family ONE goal ONE day

Wij organiseren deze dag een groot evenement voor jong & oud op het Höfteplein in Hengevelde: Alle opbrengsten van dit evenement gaan 100% naar KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar de bestrijding en genezing van kanker. 

Draag met een leuke middag en/of avond bij aan dit goede doel. Iedereen is van harte welkom! 

Programma op 14 april 
Het volledige programma speelt zich af rond en in de feesttent op het Höfteplein:

Vanaf 13.30 uur Feesttent op het Höfteplein in Hengevelde open, toegang is gratis.
Vanaf 13.30 uur Brocante markt waar bezoekers diverse spullen en zelfgemaakte bloemstukken en lekkernijen van de familie Pierik kunnen kopen. 
Om 13.30 uur Start van een 20 kilometer fietstocht door het buitengebied van Hengevelde/Bentelo. Bij de tussenstop verzorgt de familie Pierik koffie en zelfgebakken taart. Kosten voor de fietstocht per persoon, inclusief koffie en gebak zijn € 5. Vooraf opgeven is niet nodig.
Om 15:00 uur Start van het kinderprogramma met diverse activiteiten en voor oudere kinderen een voetbalcompetitie in een opblaasbaar speedsoccercourt. 
Om 21:00 uur Gratis busvervoer vanuit Bentelo naar de feesttent (opstapplaats Café Spoolder).

Vanaf 21.00 uur Feestavond (voor 18jr en ouder) met DJ’s Bart Eshuis en Kasper Put, een gastoptreden van de band Swing-Top Bottle en een veiling, onder leiding van veilingmeester Dennis Exterkate, met fantastische items. Ook wordt de winnaar van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis bekend gemaakt. 
Toegang is gratis en alleen voor 18+.
Om 01.30 uur Gratis busvervoer van de feesttent naar Café Spoolder in Bentelo.