In de media

Zowel via (regionale) dagbladen, sites en overige nieuwsmedia proberen we u op de hoogte te houden en ons team te promoten. 

ONE family, ONE goal, ONE day: grandioos!

De actiedag ‘ONE family, ONE goal, ONE day’ zaterdag 14 april op het Höfteplein in Hengevelde is een grandioze happening geworden! KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM. Team Pierik-Niehoes kijkt terug op een geweldige dag! Al vroeg in de middag meldden zich de eerste klanten voor de brocante markt. De 130 deelnemers aan de Alpe d’HuEsch fietsten een mooie route over de Bentelose Esch. De tussenstop was bij de familie Baak met koffie en door de familie Pierik zelfgemaakte taart. Bij terugkomst was het zonnetje doorgebroken en was het heerlijk toeven op het terras voor de tent. Die Stadlfreunde zorgden voor een gezellig muziekje. Achter de tent vermaakten de kinderen zich opperbest bij de kinderactiviteiten.
’s Avonds werden er 21 items geveild door veilingmeester Dennis Exterkate, was er de uitslag van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis en muziek van de sing top bottle band & dj's bart & Kasper.

Link naar het volledige artikel

Artikel Tubantia 16 April

Artikel Tubantia 12 April

Familie Pierik Niehoes Alp DHuzes 2018

Wegdamnieuws | vrijdag, 27 oktober 2017

Alpe d'HuZes 2018: 30 Tukkers uit één familie strijden samen tegen kanker.Het team ‘Pierik-Niehoes’ -van de familie Pierik, van Niehoes van ’t Zeldam- strijdt met maar liefst 30 familieleden tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de (oud) Hengeveldenaren en (oud) Benteloërs op 7 juni 2018 minimaal 1 en maximaal 6 keer de legendarische Alpe d'huez. Een deel wandelt, een deel fietst en een ander deel ondersteunt deze sportievelingen als vrijwilliger...........

LINK NAAR voledige ARTIKEL