Trots op onze sponsoren!

Naast de mogelijkheid om te doneren bieden wij diverse sponsoropties variërend van €50,- tot €1.000,- of meer. Hieronder treft u de logo's aan van onze shirtsponsors,
vanaf € 500,-.Daaronder de websponsoren, 
die sponsoren een bedrag tussen de € 100,- en € 500,-.

(deadline voor shirtsponsoring is verstreken, hier kunt u geen gebruik meer van maken) 

Geurs Loon- grondverzet- en transportwerk

We beschikken over indrukwekkende machines; het zijn echter onze 35 medewerkers die de kwaliteit van het werk bepalen. Geurs LGT beschikt over een gemotiveerd en deskundig team. Onze medewerkers hebben plezier in hun werk en dat straalt af op de kwaliteit van de dienstverlening.

Ga naar website

Haafkes aannemingsbedrijf

We zijn een daadkrachtig bouwbedrijf, experts op het gebied van ver- en afbouw in de retailbranche en 24/7 bereikbaar voor onderhoudsdiensten. We bieden meerwaarde door over de grenzen van het bouwen heen te kijken. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Wat kunnen we voor u betekenen?

ga naar website

Gullimex

Sinds 1981 adviseren we ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment. We leveren ze ook: producten die wérkelijk bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering van uw product. Ons klantvriendelijke ServiceCenter zorgt bovendien voor gecertificeerde kalibratie en reparatie.

Ga naar website
Grefte Vleeskuikens sponsort Team Pierik Niehoes Alp D-HuZes

Grefte Vleeskuikens

Wij bewijzen dat ontwikkeling van intensieve landbouw en natuur hand in hand kunnen gaan.

Ga naar website

Weernink tentenverhuur

Wij stoppen niet bij tentenverhuur maar vinden het prettig om van uw evenement een verrassende gebeurtenis te maken en zullen u vooraf vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Weernink Tentenverhuur heeft jarenlange ervaring in de evenementenbranche.

ga naar website

Bouwbedrijf gebr. ten Heggeler B.V.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is in 1985 als tweemansbedrijf gestart door Martien en Marcel ten Heggeler. Inmiddels is het bedrijf op het industrieterrein ’t Wegdam uitgegroeid naar een jonge dynamische onderneming met ca. 20 medewerkers.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een goed op elkaar afgestemd bouwteam van vakbekwame mensen, dat door jarenlange ervaring de opdrachtgever vertrouwen geeft in de onderneming, de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct.

Ga naar website

Metta Communicatie

Altijd maatwerk
Of je Metta Communicatie nu inschakelt voor een kleine of grote klus, eenmalig of voor een langere periode. Met onze ondersteuning help je je organisatie blijvend in haar communicatiekracht. We bieden geen vastomlijnd dienstenpakket, maar we beantwoorden jouw communicatievraag altijd op maat. Lees hieronder over onze manier van trainen en over ‘leren volgens Metta’..

Ga naar website

AB Oost 

AB Oost is meer dan alleen een uitzendbureau. AB Oost gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat AB Oost anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons AB Oost.

ga naar website

COOPS Mengvoeders

Coops mengvoeders is een modern bedrijf met een bijna 400 jaar oude traditie als molenaars. Sinds jaar en dag zijn ze specialist in het maken van voeders op maat. Ook op het gebied van meststoffen is maatwerk de methode voor een juiste bemesting van uw gewassen. De diervoederspecialisten van Coops Mengvoeders zijn u graag van dienst bij het optimaliseren van de resultaten.

ga naar website

Distel Boerderij, Dier en Tuin

Graag geven wij u advies op het gebied van mengvoeders, bemesting voor uw tuin of weiland en alles op gebied van uw (huis)dier. Wij verkopen producten voor de volgende dieren:

Rund – Schaap - Varken
Paarden
Vissen
Knaagdieren
Honden
Katten
Vogels
Pluimvee


U als klant staat bij Distel op de allereerste plaats!

Ga naar website

Transportbedrijf Mantrans bv

Met ruim 25 jaar ervaring in pluimveetransport is Mantrans BV een betrouwbare speler in de markt. Met een uitgebreid en zeer geavanceerd wagenpark verzorgen wij efficiënt en diervriendelijk transport. Onze enthousiaste, betrokken en goed opgeleide medewerkers denken graag met u mee. En adviseren u over het transport dat bij uw bedrijf pas

ga naar website

For Farmers

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Ga naar website

Auto Lesscher 

Bij Lesscher Nissan vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto's. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar.

ga naar website

Marleen Rupert Haarmode

Te vinden aan de Diepenheimsestraat 57 in Hengevelde. Kwaliteit, gastvrijheid en een moderne uitstraling vormen de basis voor deze nieuwe stijl. Waarbij kwaliteit zoals werkervaring en hoogwaardige kwaliteitsproducten voorop staan. ­Daarnaast zijn gastvrijheid en een juiste advisering belangrijke aspecten. Modern houdt in het volgen van cursussen en trends op het gebied van de haarmodelijn, zowel voor dames en heren als kinderen. Een concept voor het hele gezin dus. 

Ga naar website

Rabobank

De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. U kunt bij ons terecht voor al uw dagelijkse bankzaken.

ga naar website

Pierik Accountancy

Pierik Accountancy is een jong en dynamisch AA-accountantskantoor in Hengevelde. Het wordt gekenmerkt door professionele dienstverlening en een informele werksfeer. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met cliënten. Ons team bestaat uit 18 gekwalificeerde medewerkers, waaronder accountants, belastingadviseurs en agrarisch specialisten.

Ga naar website

Radiotherapiegroep

Wie geconfronteerd wordt met kanker, wil de best mogelijke behandeling. Bij Radiotherapiegroep in Arnhem, Deventer en Ede bent u in goede handen. Onze radiotherapeuten-oncologen hebben jarenlange ervaring met de behandeling van kanker door bestraling. Wij werken volgens de nieuwste behandelmethodes en met de meest innovatieve apparatuur.

Onze medewerkers weten hoe ingrijpend een periode van behandeling voor u kan zijn en hoe dit uw persoonlijk leven kan beïnvloeden. De zorg en begeleiding die u vooraf, tijdens én na uw behandeling bij Radiotherapiegroep ontvangt, helpen u door deze lastige periode in uw leven.

Ga naar website

Haanstra b.v.

At Haanstra bv, we are proud of our 70-year history of providing quality poultry to our customers around the world. For decades, we have been a trusted industry resource. We are specialized in producing and trading hatching eggs and one-day broilers of the breeds Ross, Cobb and Hubbard

Ga naar website

Bouwbedrijf W.Pierik

Door onze jarenlange ervaring zijn we als bedrijf thuis in meerdere werkzaamheden. Die werkzaamheden worden uitgevoerd door een gevarieerde ploeg vakmannen, uiteenlopend van timmerlieden tot metselaars of allround bouwvakkers. Dus heb je een klus die we voor je kunnen realiseren? Dan heeft Bouwbedrijf W. Pierik de juiste vakmannen: zelfstandig en ervaren. Samen werken we toe naar een project dat van A tot Z naar tevredenheid wordt uitgewerkt.

Ga naar website

Eijsink-Ankersmid 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle 
voorkomende werkzaamheden in de agrarische sector. Ook in de grond-, weg- en waterbouw kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast behoren ook hoveniers en particulieren tot onze tevreden klanten. Bij ons werken vakkundige mensen die met een uitgebreid en jong machinepark uitstekend in staat zijn om een breed pakket aan producten en diensten aan te bieden..

ga naar website

Van Losser installatiegroep

Uw specialist op het gebied van alle facetten in de installatietechniek.

De van Losser Installatiegroep staat voor kwaliteit. In ons ruim 45-jarig bestaan hebben wij, door aan dit uitgangspunt vast te houden, een indrukwekkende clientèle opgebouwd. Van particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en gemeentelijke instellingen tot adviesbureaus en woningcorporaties.

Ga naar website 

Het kookatelier

Het Kookatelier bestaat sinds 2008 en is begonnen in Hengelo. Eigenaar Hans Krijnsen verzorgde daar al geruime tijd kookworkshops, maar wilde graag voor zichzelf beginnen. In de keuken van de Arcade in Hengelo vond hij de locatie waar hij workshops kon geven met verantwoorde en eerlijke producten.

Inmiddels is Het Kookatelier uitgegroeid tot de enige kookstudio in Overijssel met een vijf sterrenclassificatie. 

Ga naar website

Broederij Elshuis Albergen

De exploitatie van een broederij voor het uitbroeden van broedeieren tot vleeskuikens

ga naar website

Websponsors

Pierik varkens

Onze passie is het produceren van de gezondste vleesbiggen!

ga naar website

Moekotte groep

De Moekotte engineering en installatiegroep  met vestigingen in Enschede, Apeldoorn, Veendam en Münster (Dl) is een grote speler op het gebied van de Industriële automatisering, Panelen- en Modulenbouw en Elektrotechniek. Tot haar klantenkring behoren vooraanstaande bedrijven in een breed scala van industrieën: van milieu tot chemie en van papier tot food en pharma, waterschappen en utiliteit.

Ga naar website

Vee- en varkenshandel Frans ter Haar

Dagelijks zijn wij bezig met de vee- en varkenshandel. Samenwerken met onze leveranciers en afnemers is daarbij het sleutelwoord. Mensen met elkaar verbinden is de basis voor ons en uw succes. 

Ga naar website

Bennie Wilmink autobedrijven

Bennie Wilmink staat voor persoonlijk en betrouwbaar!
Met ruim 45 jaar ervaring is Bennie Wilmink uw betrouwbare autodealer in de regio. Met vestigingen in Azelo, Almelo en Enschede staat u in mum van tijd bij ons in de showroom of werkplaats.

Bij ons kunt u terecht voor de merken Mitsubishi, Citroën, Suzuki en DS. Met onze uitgebreide kennis en liefde voor deze merken bent u bij ons aan het juiste adres voor een persoonlijke en betrouwbaar advies. Naast de nieuwe modellen hebben wij een groot aanbod occasions. Goed onderhouden occasions gecheckt door onze vakbekwame monteurs.

ga naar website
Locis adviseurs sponsort Team Pierik Niehoes Alp D-HuZes

Locis adviseurs

Locis Adviseurs in Varsseveld is een agrarisch adviesbureau dat ondernemers in het buitengebied helpt bij hun bedrijfsontwikkeling of -verandering. Onze adviseurs hebben allemaal een landbouwachtergrond en daarom voelen we ons buitengewoon sterk verbonden met uw bedrijf.

Ga naar website

Johan Bos Keukens

Ruim 15 jaar ontwerpt Johan landelijke of moderne keukens op maat die aansluiten bij de wensen van de klant. Een wens voor een landelijke keuken of een moderne keuken? De tijd nemen om te luisteren naar uw wensen. Kom langs en bespreek deze wensen met Johan.
Het resulteert in een keuken op maat die past bij uw wensen. Kom naar dé keukenspeciaalzaak van Overijssel!

Ga naar website

Koebrugge Metaal Bewerking

K.M.B. is een modern toeleveringsbedrijf, gespecialiseerd in enkelstuks fabricage tot seriewerk. De hoofdactiviteit is het produceren en bewerken van nieuwe en bestaande mechanische componenten, veelal machineonderdelen, in de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten.

Ga naar  website

Teunis industrie

Als specialist in ‘alles wat rolt’ kunt u bij Teunis Automotive terecht voor onderdelen, onderhoud, reparaties, in- en opbouw, keuringen en verhuur.

ga naar website

GUV Uitvaartverzorging

Al 100 jaar uitvaartzorg zonder winstoogmerk
De GUV organisaties staan nabestaanden dag en nacht met raad en daad terzijde. Ook zorgt GUV ervoor dat men een goede verzekering voor uitvaartkosten heeft. De werkwijze van GUV verschilt sterk van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.

Persoonlijk, betrokken en dichtbij

Ga naar website

Smits Agro

Smits Agro is al bijna 60 jaar een betrouwbare leverancier voor de agrarische sector. Met kwaliteitsproducten van eigen productie en van belangrijke importeurs zoals Roxell is Smits Agro in heel Nederland aanwezig. De goede verkoopadvisering, een capabele montage en een uitstekende service maken dat Smits Agro een goede zakenpartner is voor een lange periode.

ga naar website

Meulenkamp tweewielers

U zoekt niet alleen een nieuwe fiets, want die kunt u overal kopen. U zoekt vooral een expert die u verder helpt. Topkwaliteit op fietsgebied, goed advies, optimale service en vakmanschap: dat is waar u voor kiest. Dan zit u goed bij Meulenkamp Tweewielers in Bornerbroek. Wij zijn uw lokale specialist met een uitgebreid aanbod fietsen en een professionele werkplaats om reparaties uit te voeren. Alles vindt u hier op één plek. Hoe mogen we u van dienst zijn?

ga naar website

Kleventa B.V.

Kleventa B.V. is een technische groothandel voor installatiebedrijven op het gebied van klimaatbeheersing. Of u nu in de agrarische sector, woningbouw, industrie of utiliteitsbouw zit, wij geven advies, leveren de benodigde materialen en bieden u technische ondersteuning. Door onze ervaring - wij zijn opgericht in 1986 - hebben wij de benodigde expertise om u ook van dienst te zijn bij uiterst complexe situaties. Onze kennis van duurzame energie stelt u in staat om te leven, werken en studeren in aangename klimaatomstandigheden, zonder daarbij het milieu overdadig te belasten.

ga naar website

Mulder Aannemersbedrijf

U wilt bouwen met professionals. Vakmensen die meedenken en hun afspraken nakomen. Bouwers waarop u durft te vertrouwen.

ga naar website

Hoveniersbedrijf Wentink

Hoveniersbedrijf Wentink
 is al sinds 1986 dé hovenier in de Hof van Twente; een verbluffend team met een verrassend resultaat!
Neem een kijkje in de groene wereld van onze hoveniers. Maar ook Wentink's plantencentrum is zeker de moeite waard. Deze geeft veel bekijks en biedt tal van ideeën!

ga naar website

Hartgerink varkens

Loonbedrijf Pelle

Pelle B.V. is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het agrarische loonwerk en grondverzetwerkzaamheden. Daarbij stellen we de dienstverlening naar onze klanten centraal. Dit proberen we te bereiken door het aanbieden van een modern machinepark met een grote capaciteit en een breed dienstenpakket om onze klanten op het juiste plaats van dienst te kunnen zijn. Uiteraard kunnen we dit alleen realiseren doordat we kunnen beschikken over gemotiveerde en deskundige medewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de diverse werkzaamheden.

Ga naar website

Countus

Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moeten zetten om je doelen te bereiken. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal, juridisch, administratief, financieel of personeelsgebied.

ga naar website

Anves Hekwerk

Bent u op zoek naar een gedreven, professionele en betrouwbare partner voor uw buitenbeveiliging,
dan is Anves Hekwerk uw partner in business.
Anves Hekwerk is een kleine zelfstandige onderneming, gevestigd in Heerde.
Onder producten kunt u de meest gangbare producten vinden. Bij diensten vind u uiteraard onze diensten die wij bieden.

Door onze persoonlijke benadering, kwaliteit, betrouwbaarheid en advies op maat onderscheidt Anves Hekwerk zich van de doorsnee hekwerk bedrijven.
De wens van de klant en een goed advies staan bij voor ons voorop.
Ook service en aftersales staat bij ons hoog in het vaandel.

Ga naar website

Louis Ottenschot technic

De - en montage, onderhoud, bouw en reparatie van machines

ATB Metaal

ATB Metaal  is een jong bedrijf, gespecialiseerd in verspaningstechniek.

Mede door de ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak van de eigenaar Arjan ten Brinke, is het mogelijk om telkens weer het vakmanschap over te dragen op het eindresultaat. Wij streven naar kwaliteit met een laagdrempelig karakter, waarbij persoonlijk contact met de klant een belangrijke waarde is. Daarnaast is het mogelijk om zowel kleine als grote series, met onze machines en mensen te kunnen produceren.

ATB Metaal  blijft ook in de toekomst investeren in technieken, vakkennis en machines. Hierdoor garanderen we samen met u een prettige en langdurige samenwerking.

Ga naar website

TMD information

TMDi is een onafhankelijke, gespecialiseerde ICT dienstverlener. Sinds de oprichting in 1999 levert het bedrijf high end ICT services en oplossingen aan middelgrote en grote opdrachtgevers in onder andere de zorg, overheid, industrie en het onderwijs.

Ga naar website

Automatiseringspartner Eijsink

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. We zijn de verbindende schakel tussen jou als ondernemer, je klanten en je leveranciers.

Ga naar website

cafetaria Lenferink

Al jaren staat het vriendelijke team van Cafetaria Lenferink voor u klaar om ieder te voorzien van een lekker snack. We streven naar perfectie, daarnaast staan hygiene en klantvriendelijkheid hoog in ons vaandel. Kom langs en proef en ervaar het zelf.

ga naar website

Jonge Poerink Conveyors

Behoefte aan slimme interne transportsystemen, transportbochten en spiraal conveyors in bijvoorbeeld de voedselverwerkende industrie, de verpakkings– of drankenindustrie of zelfs de heavy duty-industrie? Jonge Poerink Conveyors levert de oplossing die u zoekt, met het rendement dat u wenst.

Ga naar website

Watter b.v.

Duurzame desinfectie maakt ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, gisten en virussen onschadelijk. Ten opzichte van traditionele desinfectie heeft het gebruik van een duurzaam desinfectiemiddel een aantal grote voordelen. Het is biologisch afbreekbaar en laat geen residuen achter. Het is veilig voor mensen, dieren en gewassen. En het bespaart kosten.

ga naar website